Klein Vaarbewijs I Lees verder
Wie kan een vaarbewijs halen Lees verder
Klein Vaarbewijs II Lees verder

Over ons

Wij van Sneljevaarbewijshalen.nl vinden het belangrijk om jou van goede en duidelijke informatie te voorzien wanneer jij op zoek bent naar de beste informatie over behalen van het vaarbewijs. Het behalen van het vaarbewijs is voor zowel beroepsmatige schippers als voor  pleziervaarders een vereiste die is opgenomen in de Nederlandse wet en overigens internationaal verplicht is. Er zijn voor het varen op verschillende wateren verschillende eisen gesteld voor het vaarbewijs. Zo heb je het Klein Vaarbewijs en het Groot Vaarbewijs. Dit klinkt eenvoudig maar er zijn meerdere soorten Klein Vaarbewijs, en het Groot Vaarbewijs is ook weer onderverdeeld in verschillende soorten vaarbewijzen die weer verschillende rechten geven wanneer het aankomt op het varen van verschillende type boten op verschillende typen wateren als rivieren, meren, plassen zeeën enzovoorts.

Veranderende wetgeving

De wetgeving verandert van tijd tot tijd. Dit betekent dat er in verschillende sectoren dingen veranderd worden door de regering of internationale bestuursorganen. De wetgeving die het vaarverkeer regelt is internationaal geregeld wat betreft wetten en plichten over het behalen van en de geldigheid van een vaarbewijs. Om jou van dienst te kunnen zijn over veranderingen van wet en regelgevingen met betrekking tot het vaarbewijs, het behalen ervan en de geldigheid ervan proberen wij indien mogelijk als eerste informatie te verschaffen bij verandering. Ben jij van plan je vaarbewijs te halen maar weet jij nog niet wanneer? Hou dan Sneljevaarbewijshalen.nl zo nu en dan in de gaten. Wij proberen jou ten alle tijden van dienst te zijn wanneer er iets veranderd omtrent het behalen van het vaarbewijs. Of het nu gaat over het beroepsmatige vaarbewijs of het pleziervaarders vaarbewijs.

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN? Varen met een motorboot, (cursus) vaarbewijs halen of buitenboordmotor aanschaffen? OFFERTE AANVRAGEN