Vaarbewijs vernieuwen Lees verder
Wie kan een vaarbewijs halen Lees verder
Klein Vaarbewijs I Lees verder

Boten en accessoires

Als je geïnteresseerd bent in het vaarbewijs en het behalen daarvan, heb je waarschijnlijk een bootje of ben je ook hierin geïnteresseerd. Daarom wijden wij dit deel van de website toe aan boten en bootaccessoires. Afhankelijk van de grootte van je boot zijn er diverse bootbenodigdheden verkrijgbaar. Deze accessoires variëren van motoren tot onderhoudsproducten en veiligheidsaccessoires. Weten waar je deze spullen kunt krijgen? Neem dan contact met ons op.

Soorten bootaccessoires

Net zoals voor ieder product, zijn er tegenwoordig ook talloze bootaccessoires verkrijgbaar. Veel van deze accessoires zijn belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsproducten zoals hoorns en toeters, reddingsboeien en reddingsvesten. Andere producten, zoals radio's en speakers, zijn puur voor de leuk. Ook voor bootonderhoud zijn veel producten verkrijgbaar. Dit kun je namelijk zelf doen, maar je kunt je boot ook laten onderhouden door een professional.

Wij kennen enkele professionals die je boot uitstekend onderhouden en behandelen. Voor een offerte of meer informatie, neem contact met ons op.

Bootbenodigdheden

Een motorboot zonder motor vaart niet. Een motor is daarom een benodgdheid voor een boot. Er zijn veel motors en accessoires hiervoor verkrijgbaar. Enkele bekende merken zijn Suzuki, Honda en Mercury. Meer informatie over buitenboordmotoren vind je in ons artikel daarover.

Artikelen

Varen motorboot

Iedereen vanaf 12 jaar mag een motorboot besturen, mits de boot vol gas niet harder dan 13 km per uur vaart. De minimale leeftijd voor het varen met een motorboot die een snelheid tussen de 13 en 20 km/u haalt is 16 jaar. Wil je een motorboot varen die harder kan dan 20 km/u? Dan is niet alleen de minimale leeftijd 18 jaar, maar heb je ook ee

Lees meer...

Buitenboordmotoren

Een buitenboordmotor is een motor die aan de achterkant van een boot is bevestigd. De motor stuwt de boot als het ware vooruit. Tegelijkertijd dient de motor als roer, de boot wordt er dus mee bestuurd. Een buitenboordmotor is dus draaibaar.

Typen buitenboordmotoren

Er zijn verschillende typen buitenboordmotoren. Het m

Lees meer...

VRAGEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN? Varen met een motorboot, (cursus) vaarbewijs halen of buitenboordmotor aanschaffen? OFFERTE AANVRAGEN